• KONKURS PLASTYCZNY - MÓJ MIŚ

• 01.12.2014 21:04
      • W LISTOPADZIE, W ŚWIETLICY KLAS I ORAZ GRUPY 0 OGŁOSZONY ZOSTAŁ KONKURS PLASTYCZNY - MÓJ MIŚ.
        DZIECI WYKONYWAŁY PRACE W TECHNICE DOWOLNEJ. TEMATEM BYŁ ULUBIONY BAJKOWY MIŚ.
        UCZNIOWIE PRZYGOTOWALI BARDZO CIEKAWE PRACE. KONKURS ZOSTAŁ ROZSTRZYGNIĘTY 25.11.2014R. LAUREACI OTRZYMALI NAGRODY ORAZ PAMIĄTKOWE DYPLOMY.
        I miejsce - Weronika Nowosielska 0 b, Emilia Kozłowska 0 a.
        II miejsce - Kacper Śmietański 0 b, Olaf Goliaszewski I b.
        III miejsce - Krzysztof Kacperczyk 0 b, Rafał Niedźwiedzki 0 b.
        Wyróżnienie otrzymała - Dagmara Kocik 0 a.
        PRACE DZIECI MOŻNA OGLĄDAĆ W ŚWIETLICY KL. I ORAZ GR. 0.
        GRATULUJĄ I ZAPRASZAJĄ DO KONKURSÓW - WYCHOWAWCY ŚWIETLICY.

• Wróć do listy artykułów