• PASOWANIE NA ŚWIETLIKA

• 25.11.2014 11:28
      • 6 LISTOPADA 2014R.W ŚWIETLICY KL. I ORAZ GR. 0 ODBYŁA SIĘ UROCZYSTOŚĆ PASOWANIE NA ŚWIETLIKA. DZIECI MUSIAŁY WYKAZAĆ SIĘ WIEDZĄ I UMIEJĘTNOŚCIAMI, ABY MÓC WSTĄPIĆ DO GRONA ŚWIETLICOWEGO.
        UCZNIOWIE PODZIELENI NA PIĘĆ GRUP WYKONYWALI RÓŻNE ZADANIA:
        I - TOR PRZESZKÓD
        II - ROZWIĄZYWANIE ZAGADEK
        III - UKŁADANIE PUZZLI
        IV - ROZWIĄZYWANIE ZAGADEK MUZYCZNYCH
        V - MALOWANIE HERBU ŚWIETLICY
        DZIECI WSPANIALE SIĘ BAWIŁY. ZA WYKONANE ZADANIA OTRZYMAŁY SŁODYCZE, PAMIĄTKOWE DYPLOMY ORAZ UPOMINKI, KTÓRE WRĘCZYŁY PANIE DYREKTOR.
        NA KONIEC DLA WSZYSTKICH ŚWIETLIKÓW ODBYŁA SIĘ DYSKOTEKA !!!!!!!!!!!!
        OTO KILKA KILKA ZDJĘĆ Z NASZEJ WESOŁEJ ZABAWY ...
      • Wróć do listy artykułów